Pri požiari utrpel 16 ročný chlapec ťažké popáleniny, auto zrazilo ležiaceho

31.07.2006 Celý región

Pri požiari chaty utrpel 16 ročný chlapec ťažké popáleniny:\r\nHumenskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú včerajší požiar drevenej chaty v lesnom ...
Pri požiari chaty utrpel 16 ročný chlapec ťažké popáleniny:
Humenskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú včerajší požiar drevenej chaty v lesnom poraste Harbač v katastrálnom území obce Hažín nad Cirochou, okr. Humenné.

V čase okolo 14:00 h išli k chate dvaja chlapci z Hažína nad Cirochou, pričom zbadali, že z nej stúpa dym. Po vojdení dnu zistili, že na prvom poschodí horí oheň a tak sa ho snažili uhasiť. To sa im ale nedarilo a oheň sa šíril ďalej. Keď sa plamene dostali na vrchné poschodie chceli ujsť cez malé okno. Jednému sa to podarilo, druhý však v ňom ostal do polovice tela zakliesnený. Vyprostil ho z neho kamarát, ale plamene ohňa mu spôsobili popáleniny II. a III. stupňa.
Oheň uhasili humenskí hasiči a popálený 16 ročný chlapec bol prevezený do popáleninového centra v Košiciach.

Auto zrazilo na ceste ležiaceho muža:
Humenskí policajti vyšetrujú okolnosti, príčiny a mieru zavinenia včerajšej smrteľnej dopravnej nehody medzi osobným autom a 49 ročným mužom. K nehode došlo včera o 22:50 h na ceste v obci Kolonica, okr. Snina. Po uvedenej ceste v smere od Sniny viedol 33 ročný Humenčan osobné auto VW Passat, pričom zrazil na ceste ležiaceho 49 ročného miestneho obyvateľa. Následne narazil aj do bicykla, ktorý ležal pri ňom. Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol a bude na ňom vykonaná pitva. U vodiča vykonali policajti dychovú skúšku na alkohol, ktorej výsledok bol negatívny. Hmotná škoda na vozidle a bicykli bola vyčíslená na 17 000. - Sk. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región

mark